Det här är en unik golfmatta utan studseffekt (bounce) som vanliga golfmattor har. Den här golfmattan kan du sving ner och igenom som du gör med vanligt gräs! Känslan blir som om du tar en torva gräs när du svingar igenom bollen och mattan. Du kan också använda vanliga peggar varsomhelst i mattan precis som på ett gräs-tee på banan!

Den här unika golfmattan gör också att du känner och ser när du duffar (träffar marken innan bollen) bollen lite eller mycket genom att du tappar farten på klubban precis som du gör när du duffar ute på golf banan. Den här unika golf mattan gör också att du förbättrar din träning och ditt golfspel. Om du tränare på vanliga golfmattor som du inte kan svinga igenom som vanligt gräs då ändrar du omedvetet din teknik så att din kropp tar så lite skada som möjligt. Med vanliga golfmattor utsätter du ofta kroppen för stort slitage på leder (handleder, axlar, armbågar) när du slår ner i mattan med dina järnklubbor. Det är lätt att du skadar dig själv på olika sätt eller ändrar din teknik för att göra så lite skada som möjligt.

Med den här unika golfmattan så kan du träna mer och bättre tackvare att kroppen utsätts inte för onödigt slitage; du kan svinga ner och igenom på ett naturligt sätt som på fairway. Du behöver inte ändra din teknik (medvetet eller omedvetet) och det gör att du kan använda samma teknik på rangen, hemma eller på banan och det gör dig till en säkrare och bättre golfspelare.

Den här golfmattan minimerar vanliga golfskador på handleder, axlar, armbågar och gör att du tycker att uppvärmningen eller träningen blir roligare.

- paket med 2 små golfmattor - 1 st stance matta att stå på som är 75 cm x 50 cm (32 mm tjock) samt 1 st utslagsmatta med fairway-känsla att slå bollar från som är 75 x 25 cm (40mm tjock)
- extremt hållbar utslagsmatta med fairway känsla, du blir garanterat nöjd!
- gjord i högsta möjliga kvalitet, du blir garanterat nöjd!
- motverkar vanliga golfskador; handledsproblem, armbågsproblem, axelproblem etc
- du kan använda vanliga peggar var som helst på mattan!
- låter dig träna som du spelar på banan; du kan slå ner och igenom bollen och mattan utan studseffekt (bounce)
- förbättrar din träning och ditt golfspel; du behöver inte ändra din teknik när du slår på golfmattan utan du kan ha samma teknik när du tränar som när du spelar ute på banan
känns som riktig fairway!
- du ser och känner när du duffar (träffar mattan innan bollen) bollen, farten på klubban minskar kraftigt precis det som händer ute på golfbanan när du duffar!
- vi har också andra modeller och storlekar av den här unika utslagsmattan, kontakta oss för ytterligare information
Läs mer här: artikel om bra golfmattor och vanliga golfmattor

Till golfbutiken:  golfmatta med ta torv känsla som gör träningen roligare!

golf chip pro matta förbättra din chippning!
golfnät inomhus utomhus
golf lasterkikare avståndsmätare
golf projektionsduk nät valfri storlek!
golfmattor 2-i-1 fairway-känsla Pro ta torv funktion
Golfmatta fairway-känsla 2-i-1 Pro  1 995:-
Presenter
till alla
Golfspelare!